Ana Alcazar Schönste Online-Sammlungen i Artson Fashion

Ana Alcazar, Trendige Frauenkleidung online.Mehr als 90 beliebte Kleidermarken in einer Frauen-Mode-Boutique. Shop auchAna Alcazar Online-Verkauf bis zu -60%.

ANA ALCAZAR COLLECTIE - Artson Fashion

ANA ALCAZAR verhaal

Ana Alcazar: Van de catwalk naar een fashion label De zussen Ilzhöfer zijn gepassioneerd door mode, zoveel is zeker. Na een succesvolle carrière op de catwalks van Parijs en Milaan beslissen Beate en Jutta in München een eigen label op te starten. We schrijven 1985 en ze dopen hun idee Tricia Jones Ltd.. Tien jaar later, in 1995 voegen ze aan hun kledinglijn een nieuwe collectie toe: Ana Alcazar. Het label behoort tot wat in de modewereld als High Fashion wordt omschreven.

Ana Alcazar kwaliteit: Fijne stoffen, zorgzaam maatwerk en enkele extravagante details zijn de belangrijkste kenmerken van hun creaties. Ze zijn zeer vrouwelijk en stralen zelfverzekerdheid uit. Door de kwaliteit en het exclusieve karakter vinden de om en bij 3500 vervaardigde ontwerpen uit het atelier van Ana Alcazar hun weg naar de meest trendy boetieks over de hele wereld. Hun ontwerpers, de zussen Ilzhöfer, volgen de nieuwe ontwikkelingen en trends op de voet maar zonder hun eigenheid op te geven. Zo zal je een vleugje vintage ontdekken, gekruid voor een hedendaagse lifestyle. Zo spotten we enkele spannende overhemden (hemd blouse) voor dames en tunieken in 2017.

Ana Alcazar creativiteit: Niet zelden gaan ze hun inspiratie halen in de straat, bij jongeren die via een ongebreidelde creativiteit hun ideeën willen naar buiten brengen. De muziek speelt een belangrijke rol die de vurige patronen en kleurrijke ontwerpen als het ware vooruit stuwt. “Never stop moving!” Hun hashtag is niet voor niets #supergirl !

Contacteer Artson Fashion rechtstreeks voor meer info:

Tel: +32 16 601323

Email: hello@artsonfashion.be