Eurex di Brax Pantaloni più belle collezioni online I Artson Fashion

Eurex di Brax Pantaloni, abbigliamento da uomo alla moda online. Più di 90 marchi di abbigliamento popolari nella boutique di moda maschile. Negozio anche Eurex di Brax Pantaloni vendita online fino al -60%.

EUREX by BRAX COLLECTIE - Artson Fashion

EUREX by BRAX verhaal

Eurex is een submerk en onderdeel van het grotere Duitse modeconcern Leineweber, beter bekend als Brax. In de Eurex collection zijn klassieke lijnen en een onberispelijke afwerking dan ook standaard.

Eurex by Brax: sportief, klassiek, eigentijds en functioneel. Het is de beste omschrijving die we kunnen geven aan de broeken die onder de naam Eurex op de markt komen. Wie de pasvorm van Brax apprecieert, zal het vakmanschap meteen herkennen. Sinds 1995 gaat speciale aandacht naar de stoffen en afwerking. Ook in de wat forsere maten is Eurex een referentie. Daarvoor hebben de specialisten uit Herford een slimme snit ontwikkeld. Zij waren bij de eersten om stretch stoffen te gebruiken. Details als een elastische lendenband en kleine verstopte zakjes met sluiting zijn eveneens typisch voor de inventiviteit van de ontwerpers. Aan de binnenkant zit een band om het glijden tegen te gaan waardoor je hemd in de broek blijft. Wist je dat Brax is afgeleid van het Latijnse woord voor broek: ‘braka’? Vandaar die zoektocht naar de perfect passende broek!

Eurex by Brax kwaliteit: In hun passie voor de perfecte broek heeft het bedrijf een unieke kleuringstechniek uitgewerkt waarbij donker gekleurde broeken (zwart, bruin, en donkerblauw) niet langer verbleken in de was. Deze broeken dragen het “perma black by BRAX” label. De broeken zijn vervaardigd uit zogenaamd PIMA katoen (lange vezel, minimum 34mm) met een finish die de warmte reflecteert en beschermt tegen UV straling. Zij durven hierop 3 jaar productgarantie te geven. Kwaliteit is geen duur woord bij Eurex. Al deze details plaatst het merk als symbool van een actieve, smart-casual, on-trend lifestyle voor de hedendaagse man. Naast de collectie broeken, bermuda’s en jeans van Eurex by Brax voor heren, biedt Artson Men en Artson Women de kledinglijn van Brax Feel Good aan.

Contacteer Artson Fashion rechtstreeks voor meer info:

Tel: +32 16 601323

Email: hello@artsonfashion.be