Brax Schönste Online-Sammlungen i Artson Fashion

Brax, Trendige Frauen- und Herrenbekleidung online. Mehr als 90 beliebte Kleidermarken in einer Mode-Boutique. Shop auchBrax Online-Verkauf bis zu -60%.

Brax Collectie - Artson Fashion

Brax verhaal

Brax: De ontwerpen van Brax Feel Good zijn casual klassiek, met een sportieve look en een afwerking tot in de details. Voor dames en heren.

Brax en duurzaam ondernemen Het is duidelijk meer dan een trend: duurzaam ondernemen in de modewereld. Ook het Duitse Brax uit Herford doet reeds jaren belangrijke inspanningen. Brax wilt niet alleen dat je je goed voelt in de kleren die je draagt. Voor Brax is zorg dragen voor elk persoon in de productieketen belangrijk. Brax ondersteunt het Business Social Compliance Initiative (BSCI) waarin bedrijven ijveren voor betere werkcondities wereldwijd. Van een premium merk als Brax mag je dat vandaag als klant verwachten. Artson vindt het belangrijk om ethisch verantwoord te ondernemen. We stellen dan ook graag Brax Feel Good al verschillende seizoenen aan je voor.

Brax Sinds 1888 Het is reeds meer dan 125 jaar geleden dat Bernward Leineweber in Berlijn de eerste ontwerpen tekende. Vandaag staat het bedrijf met 1.100 medewerkers mee aan de top in de modeindustrie. Brax Feel Good is gericht op casual wear met onberispelijke afwerking. De collectie is gericht op bewuste professionals, mannen en vrouwen, tussen de 35-59 jaar. Naast de Brax lijn, volgt Artson men ook de Eurex by Brax collectie.

Brax, de comfortabele broek met een luxe uitstraling. Fans van dit merk zijn mensen die zich niet laten beïnvloeden door trends. De tijdloze ontwerpen worden vaak basisstukken in je garderobe die je langere tijd kan dragen. Een onberispelijke afwerking en het gebruik van stoffen van goede kwaliteit maakt dat mogelijk. De stukken uit de Brax collectie zijn draagbaar op alle gelegenheden: op het werk, naar het sportterrein, of een informeel feestje.

Contacteer Artson Fashion rechtstreeks voor meer info:

Tel: +32 16 601323

Email: hello@artsonfashion.be