Bruno Manetti Les plus belles collections en ligne I Artson Fashion

Bruno Manetti, Vêtements pour femmes branches en ligne. Plus de 90 marques de vêtements populaires dans une boutique de mode pour femmes. Boutique aussi Bruno Manetti Vente en ligne jusqu'à -60%.

Bruno Manetti COLLECTIE - Artson Fashion

Bruno Manetti verhaal

Bruno Manetti vervoegde het familiebedrijf in Firenze, Toscane, in de jaren negentig en dat was meteen het startschot voor een internationale doorbraak van het merk. De exclusieve collectie is te vinden in Milaan, New York, Dusseldorf en … Haacht!

Bruno Manetti werkt bij voorkeur met cashmere, een zeer lichte en nobele vezelsoort die aan de afgewerkte stukken onmiddellijk een verfijnd karakter verleend. Cashmere wordt daarom wel eens ‘the fabric of the gods’ genoemd. De combinatie van ambacht, respect voor traditie, en een oog voor technische innovaties kenmerkt heel wat Italiaanse topmerken dezer dagen. Ook Bruno Manetti weet de link in zijn tricot creaties perfect te leggen.

De collecties van Bruno Manetti over de jaren heen, kunnen als tijdloos en casual chic omschreven worden. Voor de vrouw die zich wil onderscheiden.

Contacteer Artson Fashion rechtstreeks voor meer info:

Tel: +32 16 601323

Email: hello@artsonfashion.be